Senecké Slnečné jazerá otvoria letnú turistickú sezónu už v sobotu!

NETKY.SK • 13 Jún 2013, 21:38 • 2 min
Senecké Slnečné jazerá otvoria letnú turistickú sezónu už v sobotu!

BRATISLAVA - Senecké leto 2013 je tradičné veľkolepé spoločensko-kultúrne podujatie, ktorým sa otvára letná turistická sezóna na Slnečných jazerách. Odohráva sa v jednom z najznámejších turistických centier na Slovensku, ktoré každoročne navštívi až jeden milión turistov. Otvorenie tej tohtoročnej sa bude konať v sobotu 15. júna.

slovakia

left justify in out

Podujatie je zamerané pre širokú verejnosť, návštevníkov čaká pestrý sprievodný program, kultúrne vyžitie a široká škála hudobných žánrov pre všetkých nadšencov letnej zábavy. Hlavnými hudobnými lákadlami, ktorí zahrajú najznámejšie letné hity budú Peter Bič Project, Majk Spirit, Vidiek, Inékafe, Horkýže Slíže a ďalší účinkujúci. Kultúrny a zábavný program Seneckého leta sa koná na troch pódiách. Nebude chýbať príprava najväčšieho certifikovaného koktailu s energetickým nápojom na Slovensku či polnočný ohňostroj. TASR informovala Roberta Uškovitšová zo spoločnosti Black Eye company.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona