Senátorka, ktorá dúfala v zavraždenie Donalda Trumpa, sa ospravedlnila

NETKY.SK • 21 August 2017, 09:54 • 2 min
Senátorka, ktorá dúfala v zavraždenie Donalda Trumpa, sa ospravedlnila

FERGUSON - Zákonodarkyňa v americkom štáte Missouri, senátorka Maria Chappellová-Nadalová, ktorá dočasne zverejnila na Facebooku poznámku vyjadrujúci nádej, že prezidenta USA Donalda Trumpa zavraždia pri atentáte, sa dnes ospravedlnila Trumpovi a jeho rodine.

slovakia

left justify in out

Avšak táto demokratka uviedla, že nemá v pláne odstúpiť za to, čo označila ako "chybu".

 

Mnoho vplyvných republikánov a demokratov v štáte Missouri vyzvalo senátorku Chappellovú-Nadalovú, aby po uvedenom odkaze, zverejnenom vo štvrtok 17. augusta na jej osobnom účte na Facebooku, odstúpila. Odkaz znel: "Dúfam, že Trumpa zavraždia pri atentáte." Politička neskôr poznámku vymazala.

 

Ospravedlnila sa za to na dnešnej tlačovej konferencii vo Fergusone v Missouri. Požiadala médiá, aby vopred neinformovali o tomto mieste, pretože po zverejnení svojej poznámky na Facebooku dostala vyhrážky smrťou.

 

Senátorka sa ospravedlnila aj obyvateľom Missouri a svojim kolegom zo štátneho zákonodarného zhromaždenia. Povedala, že bude ďalej bojovať za "záležitosti, ktoré sú pre mňa naozaj, naozaj dôležité".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies