Seluk o Guardiolovi: Aj môj starý otec by s Bayernom získal titul

NETKY.SK • 21 September 2016, 12:00 • 2 min
Seluk o Guardiolovi: Aj môj starý otec by s Bayernom získal titul

LONDÝN - Spor medzi trénerom futbalistov Manchestru City Pepom Guardiolom a hráčskym agentom Dimitrijom Selukom sa vyostruje. Kontroverzný Rus vyhlásil, že španielsky kouč je autoritatívny, nemá rád hráčov s osobnosťou a že za jeho úspechmi stoja iní ľudia.

slovakia

left justify in out

Seluk okrem iných futbalistov zastupuje aj Yayu Toureho, ktorý sa po príchode Guardiolu do Manchestru musel uspokojiť v City iba s pozíciou lavičkového hráča. Španiel ho nezaradil na súpisku pre Ligu majstrov, čo nahnevalo Seluka, ktorý uviedol, že klub jeho zverenca verejne ponížil. Guardiola kontroval vyhlásením, že pokiaľ sa agent za svoje slová neospravedlní, Toure bude naďalej len medzi náhradníkmi.

 

"Guardiola bol úspešný v Barcelone i Bayerne, to je fakt. Ale za jeho úspechmi stáli iní ľudia. V Barcelone prebral mužstvo po svojom predchodcovi Frankovi Rijkaardovi a mal aj to šťastie, že v tíme bol Lionel Messi. Bol to Messi, kto nasmeroval Barcu na ceste za trofejami, nie Guardiola. Rovnaké to bolo aj v Mníchove. Áno, s Bayernom získal tri ligové tituly, ale to by s takým tímom dokázal aj môj starý otec," vyhlásil Seluk pre britský denník The Mirror.

 

Agent tvrdí, že Guardiola nie je medzi hráčmi populárny. "Keď odišiel, v Mníchove mali viacerí hráči z toho radosť. Jednoducho nemá rád futbalistov s osobnosťou. Prišel do Manchestru a odpísal dvoch kľúčových hráčov - Yayu i (brankára) Joea Harta. Obaja sú veľké osobnosti a to Guardiolovi prekáža. Preto sa ich zbavil," dodal Seluk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies