Šelma vo Vajnoroch! Mestská časť varuje občanov

NETKY.SK • 10 August 2015, 16:20 • 2 min
Šelma vo Vajnoroch! Mestská časť varuje občanov

BRATISLAVA - Bratislavská mestská časť Vajnory upozorňuje na zvýšenú opatrnosť pred šelmou, ktorú videli minulý týždeň vo vinohradoch pri uliciach Púchovská a Rybničná.

slovakia

left justify in out

Ako pre agentúru SITA uviedol starosta Vajnôr Ján Mrva, mestská časť o hroziacom nebezpečenstve informuje na svojej internetovej stránke a v miestnom rozhlase. "Po celom území mestskej časti aj vo vinohradoch a pod vinohradmi medzi Račou a Svätým Jurom sme zabezpečili oznamy," pokračuje Mrva s tým, že o tejto situácii informovali aj vajnorských poľovníkov.


Bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková pripomenula, že mačkovitá šelma sa údajne v lokalite pohybovala 7. augusta medzi 16:00 a 18:00. Podľa nej sa však toto oznámenie zatiaľ nepotvrdilo. O prijatom oznámení polícia informovala mestské časti v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava III. Policajti v uvedenej lokalite aj naďalej komunikujú s veterinármi a členmi poľovníckeho združenia.


Ešte koncom júla videli šelmu v Senci v časti Svätý Martin a nedávno aj v Bernolákove. Polícia však nevie potvrdiť ani vyvrátiť, či ide o rovnaké zviera.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies