Šeliga, Žitňanská a Droba porušili zákaz vychádzania! Do polnoci vysedávali v jednom bratislavskom podniku

NETKY.SK • 5 Máj 2021, 12:35 • 2 min
Šeliga, Žitňanská a Droba porušili zákaz vychádzania! Do polnoci vysedávali v jednom bratislavskom podniku

BRATISLAVA 5. mája (SITA) – Podpredseda parlamentu Juraj Šeliga a Jana Žitňanská (obaja Za ľudí) a bratislavský župan Juraj Droba (SaS) minulý týždeň porušili zákaz vychádzania, keď do noci sedeli v podniku Klub pod lampou.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom Denník N, ktorý sa odvolal na fotografie týždenníka Plus 7 dní. Fotky mali vzniknúť pred polnocou.

 

„Na Slovensku platí s niekoľkými výnimkami zákaz vychádzania po 21:00 a po tomto čase by mali byť zatvorené aj terasy reštaurácií. Ich interiéry by mali byť zatvorené úplne, schôdzka sa odohrávala vnútri podniku,” píše Denník N.

 

img

Šeliga sa má k nočnému stretnutiu vyjadriť ešte dnes na tlačovej konferencii. „V strane Za ľudí sa však hovorí o možnosti, že by odstúpil z funkcie podpredsedu parlamentu,“ uvádza denník.

 

img

 

Predseda Bratislavského samosprávneho kraja Droba sa vinný necíti. Tvrdí, že stretnutie malo pracovný charakter, hoci na ňom konzumoval alkohol.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies