Selena Gomez zverejnila videoklip k piesni Hands to Myself

NETKY.SK • 22 December 2015, 10:10 • 2 min
Selena Gomez zverejnila videoklip k piesni Hands to Myself

LOS ANGELES - Americká speváčka Selena Gomez zverejnila oficiálny videoklip k piesni Hands to Myself. O réžiu novinky sa postaral filmár a producent Alek Keshishian. Po boku interpretky si vo videu zahral model Christopher Mason, ktorý v ňom stvárnil filmovú hviezdu a zároveň partnera speváčky.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z Texasu sa v úvode neoprávnene dostane do jeho domu, kde sa prehrabáva v jeho šatníku, leží mu na posteli a pozerá videá, v ktorých ako známy herec účinkuje. Keď sa však Mason vráti domov, zavolá na ňu políciu, ktorá ju zatkne. V závere klipu však dvojica sedí na pohovke a pozerá video, v ktorom speváčka hrala bláznivú bývalú priateľku, pričom model je jej skutočný partner.

 

Skladba Hands to Myself sa nachádza na albume Revival, ktorý interpretka vydala tento rok v októbri. Z nahrávky pochádzajú aj single Same Old Love či Good for You, v ktorej hosťuje rapper ASAP Rocky. Prvý, neoficiálny videoklip k piesni zverejnila Gomez už začiatkom decembra. Okrem nej v ňom účinkovali modelky svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret ako Behati Prinsloo, Lily Aldridge či Candice Swanepoel. Klip vznikol počas skúšky na prestížnu prehliadku, ktorá sa konala 10. novembra. Gomez bola na podujatí hudobnou hostkou spolu s anglickou speváčkou Ellie Goulding a Kanaďanom The Weekndom.

 

 

Selena Gomez je známa najmä zo seriálu Kúzelníci z Waverly (2007 - 2012). Zahrala si aj v snímkach Ramona (2010), Popoluška v Monte Carle (2011), Muppets (2011), Spring Breakers (2012), Getaway (2013) a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Horton (2008), Arthur a Maltazardova pomsta (2009), Arthur a súboj dvoch svetov (2010), Hotel Transylvánia (2012) či Hotel Transylvánia 2 (2015). So svojou skupinou The Scene vydala štúdiové albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When The Sun Goes Down (2011). Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby ako Round & Round, A Year Without Rain alebo Love You Like A Love Song. Gomez predvlani uviedla na trh debutový sólový album Stars Dance, minulý rok jej vyšla kompilácia For You a v októbri tohto roka vydala druhú sólovú štúdiovku Revival.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies