Selena Gomez zrušila záverečnú časť svetového turné

NETKY.SK • 20 December 2013, 10:07 • 2 min
Selena Gomez zrušila záverečnú časť svetového turné

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Selena Gomez zrušila záverečnú časť svojho aktuálneho svetového turné k albumu Star Dance (2013), počas ktorej sa mala v januári a februári predstaviť v Ázii a Austrálii. Dvadsaťjedenročná bývalá priateľka speváka Justina Biebera toto rozhodnutie zdôvodnila tým, že potrebuje viac času sama pre seba.

slovakia

left justify in out

"Moji fanúšikovia sú pre mňa veľmi dôležití a nikdy by som ich nechcela sklamať. Ale uvedomila som si, rovnako ako ľudia, ktorí sú mi najbližšie, že po toľkých rokoch, keď bola pre mňa práca prvoradá, potrebujem nejaký čas sama pre seba, aby som bola tým najlepším človekom, akým môžem byť. Ospravedlňujem sa vám a dúfam, že viete, ako veľa pre mňa každý z vás znamená," uviedla speváčka vo vyhlásení.

Selena Gomez je známa najmä zo seriálu Wizards of Waverly Place (2007 - 2012). Zahrala si aj v snímkach Ramona (2010), Monte Carlo (2011), Muppets (2011), Spring Breakers (2012) a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Horton (2008), Arthur a Maltazardova pomsta (2009), Arthur a súboj dvoch svetov (2010), či Hotel Transylvánia (2012). So svojou skupinou The Scene vydala štúdiové albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When The Sun Goes Down (2011). Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby ako Round & Round, A Year Without Rain alebo Love You Like A Love Song. Spomínaný album Star Dance, ktorý je jej debutovou sólovkou, vydala v júli. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona