Selena Gomez sa pred Bradom Pittom schovala pod stôl

NETKY.SK • 17 Apríl 2013, 10:18 • 2 min
Selena Gomez sa pred  Bradom Pittom schovala pod stôl

BRATISLAVA - Americká speváčka a herečka Selena Gomez prezradila, že sa po prvom stretnutí s hercom Bradom Pittom schovala pod stôl s občerstvením.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak v nedeľu počas udeľovania MTV Movie Awards, kde Pitt odovzdával cenu v kategórii Film roka a Gomez predviedla novú pieseň Come & Get It.

"Bola som vo svojej šatni po tom, čo som dospievala. Zrazu niekto zaklopal na dvere a oznámil mi, že Brad Pitt by sa chcel so mnou stretnúť. Chcel sa so mnou odfotiť, pretože jeho deti sú mojimi fanúšikmi. Tak som povedala, že nech vstúpi. Snažila som sa vyzerať v pohode a byť naozaj milá. Ale hneď ako odišiel, tak som ušla a schovala sa pod stôl s občerstvením, kde som zostala asi tak dve minúty, pretože som nedokázala uveriť tomu, čo sa práve stalo," uviedla speváčka v utorok v talkšou Ellen DeGeneres. 

Selena Gomez je známa najmä zo seriálu Wizards of Waverly Place (2007 - 2012). Zahrala si aj v snímkach Ramona (2010), Monte Carlo (2011), Muppets (2011), Spring Breakers (2012) a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Horton (2008), Arthur a Maltazardova pomsta (2009), Arthur a súboj dvoch svetov (2010) či Hotel Transylvánia (2012). So svojou skupinou The Scene vydala štúdiové albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When The Sun Goes Down (2011). Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby ako Round & Round, A Year Without Rain alebo Love You Like A Love Song. Speváčka len pred niekoľkými dňami uviedla na trh spomínaný nový singel Come & Get It. Ide o prvú ochutnávku z nového albumu, ktorý bude jej prvou sólovou štúdiovkou. Speváčka sa 17. septembra po prvý raz predstaví v Rakúsku, kde v rámci svetového turné vystúpi vo viedenskej Stadthalle. Dvadsaťročná Gomez sa vlani v novembri po dvoch rokoch rozišla s kanadským spevákom Justinom Bieberom, následne sa dali na istý čas dohromady, no začiatkom roka sa ich vzťah opäť rozpadol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies