Selena Gomez podstúpila transplantáciu obličky

NETKY.SK • 14 September 2017, 14:55 • 2 min
Selena Gomez podstúpila transplantáciu obličky

BRATISLAVA - Selena Gomez podstúpila v lete v dôsledku lupusu transplantáciu obličky.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročná interpretka to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografie svojej jazvy a snímku z nemocnice. Ako uviedla v príspevku, ktorým svojim fanúšikom vysvetlila, prečo v ostatných týždňoch nepropagovala svoju novú hudbu, orgán jej darovala priateľka, herečka Francia Raisa.

 

"Neexistujú slová, ktoré by popísali, ako veľmi som vďačná mojej krásnej priateľke Francii Raisa. Tým, že mi darovala obličku mi dala ten najlepší možný dar a obetu. Som neuveriteľne požehnaná. Milujem ťa, sestra," napísala rodáčka z texaského Grand Prairie.

 

 

 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez),

 


Speváčke diagnostikovali lupus v roku 2013, pričom pre toto autoimunitné ochorenie podstúpila viacero liečení vrátane chemoterapie. V dôsledku choroby sa jej začali prejavovať aj psychické problémy a tak vlani v lete oznámila pracovnú pauzu a na jeseň nastúpila na liečenie.

Selena Marie Gomez je známa najmä zo seriálu Kúzelníci z Waverly (2007 - 2012). Zahrala si aj v snímkach Ramona (2010), Popoluška v Monte Carle (2011), Muppets (2011), Spring Breakers (2012), Preteky s časom (2013) a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Horton (2008), Arthur a Maltazardova pomsta (2009), Arthur a súboj dvoch svetov (2010), Hotel Transylvánia (2012) či Hotel Transylvánia 2 (2015).

 

So svojou skupinou The Scene vydala albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When The Sun Goes Down (2011). Ako sólová interpretka má na konte štúdiovky Stars Dance (2013), Revival (2015) a kompiláciu For You (2014).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies