Selena Gomez na koncerte vzdala hold zosnulej Christine Grimmie

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 13:34 • 2 min
Selena Gomez na koncerte vzdala hold zosnulej Christine Grimmie

MIAMI - Americká speváčka Selena Gomez venovala na koncerte v Miami zosnulej Christine Grimmie skladbu Transfiguration od austrálskej kapely Hillsong Worship.

slovakia

left justify in out

"Poznala som Christinu Grimmie, už keď mala štrnásť. Keď sme ju ja a moji rodičia spoznali, uzavreli sme s ňou zmluvu," prezradila 23-ročná rodáčka z Texasu. "Christina a jej rodina mali veľmi silnú vieru... Nerozumiem, ako sa to vôbec mohlo stať," dodala pred emotívnym vystúpením.

 

Speváčky boli blízkymi priateľkami. Dvadsaťdvaročná rodáčka z New Jersey vystupovala v rokoch 2011 - 2013 na koncertoch Seleny Gomez ako predskokanka. Popularitu si však Christina Grimmie získala najmä v roku 2014 účinkovaním v americkej verzii speváckej súťaže The Voice. Interpretka skonala 11. júna po tom, ako ju v koncertnej sále The Plaza Live vo floridskom Orlande po jej vystúpení postrelil 27-ročný Kevin James Loibl.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies