Selena Gomez má najobľúbenejšiu fotografiu na Instagrame

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 14:22 • 2 min
Selena Gomez má najobľúbenejšiu fotografiu na Instagrame

LOS ANGELES - Americká speváčka Selena Gomez má najpopulárnejšiu fotografiu na službe Instagram. Snímku z reklamnej kampane pre výrobcu nápojov zverejnila 25. júna, pričom si ju odvtedy obľúbilo 4,1 miliónov fanúšikov a fanúšičiek.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročná interpretka na portréte pózuje s fľaškou obľúbeného nápoja, na ktorého etikete sú slová z jej piesne Me & the Rhythm. Hudobníčka je zároveň aj najsledovanejšou celebritou na spomínanej službe. Na Instagrame ju momentálne sleduje 89 280 135 fanúšikov.

 

 

when your lyrics are on the bottle 😛

Fotka uverejnená používateľom Selena Gomez (@selenagomez),


Fotografia pripravila o prvenstvo príspevok kanadského speváka Justina Biebera z marca tohto roku. Záber, na ktorom je spolu Gomez ešte počas ich vzťahu, sa páči 3,7 miliónom fanúšikom. Jeho snímka zase zosadila vlaňajšiu najpopulárnejšiu fotografiu Instagramu od americkej modelky Kendall Jenner. Fotografia zachytávajúca nevlastnú sestru Kim Kardashian, ako leží na koberci a pramene jej vlasov tvoria srdcia, sa páči 3,6 miliónom fanúšikom a fanúšičkám.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies