Selena Gomez je vďačná za oddych, ktorý si dopriala

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 07:42 • 2 min
Selena Gomez je vďačná za oddych, ktorý si dopriala

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Selena Gomez sa teší z voľna, ktoré si v týchto dňoch užíva. Informovala o tom prostredníctvom služby Instagram, pričom zverejnila aj fotografiu miesta obkoleseného palmami, kde dovolenkuje. Ako uviedla, je veľmi vďačná za oddych, ktorý si po dlhom čase mohla dopriať.

slovakia

left justify in out

V poslednom čase sa totiž trápila najmä pre vzťah s expriateľom, kanadským spevákom Justinom Bieberom. V odkaze nezabudla ani na svojich priaznivcov, prezradila, že na nich stále myslí. Dvadsaťjedenročná interpretka si voľno spravila naposledy v decembri minulého roka, keď sa rozhodla zrušiť niekoľko šou z turné Stars Dance a stráviť istý čas so svojou rodinou.

 

img

 

Selena Gomez je známa najmä zo seriálu Kúzelníci z Waverly (2007 - 2012). Zahrala si aj v snímkach Ramona (2010), Monte Carlo (2011), Muppets (2011), Spring Breakers (2012) a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Horton (2008), Arthur a Maltazardova pomsta (2009), Arthur a súboj dvoch svetov (2010) či Hotel Transylvánia (2012). So svojou skupinou The Scene vydala štúdiové albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When The Sun Goes Down (2011). Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby ako Round & Round, A Year Without Rain alebo Love You Like A Love Song. Vlani v júli vydala debutový sólový album Stars Dance. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies