Selena Gomez by chcela spolupracovať s Justinom Timberlakeom

NETKY.SK • 4 August 2012, 12:54 • 2 min
Selena Gomez by chcela spolupracovať s Justinom Timberlakeom

Selena Gomez by chcela spolupracovať s Justinom Timberlakeom - Celebrity Americká speváčka a herečka Selena Gomez by veľmi chcela nahrať duet s Justinom Timberlakeom. Len preto, že naozaj milujem jeho hudbu.

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka a herečka Selena Gomez by veľmi chcela nahrať duet s Justinom Timberlakeom. "Len preto, že naozaj milujem jeho hudbu. Myslím si však, že by to nikdy neurobil - mám pocit, že už ani nepracuje v hudobnom priemysle," vyhlásila v rozhovore pre časopis Teen Vogue. Gomez momentálne pripravuje svoju štvrtú štúdiovku, s ktorou jej pomáha jej priateľ, kanadský spevák Justin Bieber. "Tento album bude pre mňa osobne najdôležitejší. Chcem písať o veciach, o ktorých som predtým nehovorila a touto nahrávkou vyrozprávať príbeh. Predtým som totiž na to nikdy nemala čas. Nikdy som nepracovala na piesni dlhšie ako dva dni," priznala.

Dvadsaťročná Selena Gomez je známa najmä zo seriálu Wizards of Waverly Place (2007). Zahrala si aj vo filmoch Ramona (2010), Monte Carlo (2011) či Muppets (2011). Rovnako ako jej partner Justin Bieber sa venuje spevu. So svojou skupinou Selena Gomez & the Scene vydala zatiaľ tri štúdiové albumy - Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When the Sun Goes Down (2011). Je držiteľkou takmer 50 cien, medzi ktorými nechýba päť amerických Kids' Choice Awards či deväť Teen Choice Awards.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies