Selby: Leicester je Barcelonou Premier League

NETKY.SK • 2 Február 2016, 12:33 • 2 min
Selby: Leicester je Barcelonou Premier League

LEICESTER - Jednotka snookerového svetového renkingu Mark Selby je verným fanúšikom najpríjemnejšieho prekvapenia tejto sezóny najvyššej anglickej futbalovej súťaže Leicester City.

slovakia

left justify in out

"Líšky" po 23 kolách trónia na čele tabuľkového poradia Premier League 2015/2016 s trojbodovým náskokom pred dvojicou Manchester City, Arsenal.


"Ľudia očakávajú ich pokles formy. Aj ja som sa toho obával po prehre s Liverpoolom na Boxing Day. Odvtedy sa však, našťastie, spamätali. Pätnásť stretnutí pred koncom ročníka verím, že môžu získať majstrovský titul. Takmer určite obsadia miesto v top 4, veď piaty Manchester United za nimi zaostáva až o desať bodov. Páči sa mi prístup trénera Claudia Ranieriho, ktorý sa sústredí na blízke a nie príliš vzdialené ciele. Pôvodne som nebol nadšený zmenou kouča, Nigel Pearson podľa mňa v minulej sezóne odviedol dobrú prácu. Užívam si našu hru, nemusíme sa spoliehať na tesné výsledky. Naposledy sme zdolali Stoke City 3:0 a predviedli sme atraktívny futbal. Sme FC Barcelona najvyššej anglickej súťaže!" uviedol 32-ročný rodák práve z Leicestru Selby pre web worldsnooker.com. Pokiaľ je Leicester Barcelonou Premier League, vyvstáva otázka, kto je jeho Lionelom Messim.


"Pamätám si na Jamieho Vardyho ešte v II. lige. Bol dobrý hráč, ale predpokladal som, že medzi elitou na to nebude stačiť. V tomto ročníku je však fantastický. Rovnako Riyad Mahrez je brilantný, navyše, má iba 24 rokov, takže jeho hodnota na prestupovom trhu musí byť vysoká. Dúfam, že ich udržíme v lete. Ak sa kvalifikujeme do Ligy majstrov a budeme im môcť ponúknuť slušné peniaze, nevidím dôvod na ich odchod," odpovedal majster sveta 2014 Selby.


Ten je v kontakte so spomenutým útočníkom Vardym, ktorý si rád zahrá snooker: "Občas si píšeme, radil som mu pri kúpe nového tága. Momentálne ho však nechávam koncentrovať sa na futbal, musí nám predsa vystrieľať ligový primát."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies