Sektor pre fanúšikov belasých bude v Trenčíne uzavretý! Slovan Bratislava s pokutou

NETKY.SK • 8 September 2017, 14:50 • 2 min
Sektor pre fanúšikov belasých bude v Trenčíne uzavretý! Slovan Bratislava s pokutou

Bratislava - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) rozhodla o tom, že sektor pre fanúšikov Slovana Bratislava bude na sobotňajšom zápase 7. kola Fortuna ligy 2017/2018 v Trenčíne uzavretý. Informovala úradná správa SFZ.

slovakia

left justify in out

DK SFZ "berie na vedomie stanovisko klubu a za hrubé nešportové správanie divákov (vulgárne pokriky, vulgárne pokriky na predstaviteľov SFZ, použitie pyrotechniky, vhadzovanie predmetov do ihriska a poškodenie zariadenia štadióna) počas stretnutia 5. kola FL FC Spartak Trnava – ŠK Slovan Bratislava, podľa čl. 58/1b, c DP ukladá ochranné opatrenie spočívajúce v zákaze vstupu fanúšikov klubu do sektoru hostí na 1 súťažné stretnutie vo Fortuna lige, podľa čl. 43/1,2 DP, od 8. 9. a finančnú pokutu 1500 eur, podľa čl. 58/3 a čl. 12/6 DP. Zároveň ukladá klubu ochranné opatrenie, spočívajúce v príkaze nahradiť poškodenému klubu FC Spartak Trnava škodu spôsobenú disciplinárnym previnením a zaslať DK doklad o vysporiadaní spôsobenej škody, podľa čl. 43/1, 2o DP, do 30. 9.," uvádza sa v úradnej správe číslo 11.

 

DK tiež potrestala FC Spartak Trnava za hrubé nešportové správanie divákov (vulgárne pokriky) a nedostatočnú usporiadateľskú službu (umožnenie vnesenia a použitia pyrotechniky) počas stretnutia 5. kola proti ŠK Slovan Bratislava finančnou pokutou 750 eur.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies