Sekera vynechá prvý zápas v sezóne, na ľad by sa mal vrátiť už v piatok

NETKY.SK • 29 Október 2019, 10:24 • 2 min
Sekera vynechá prvý zápas v sezóne, na ľad by sa mal vrátiť už v piatok

BRATISLAVA - S Andrejom Sekerom to nevyzerá v zámorí zrovna najlepšie. Slovenský hokejový obranca bude musieť dnešný zápas proti Minnesote vynechať. Dôvodom je jeho nepríjemné narazenie na mantnel v súboji proti Pittsburghu.

slovakia

left justify in out

Vyzerá to ale tak, že tréner Montgomery si chce skúseného obrancu šetriť na zápas proti silnému Coloradu. Dodal totiž, že rodák z Bojníc by mohol nastúpiť na piatkové stretnuti proti "lavínam" z Colorada. Sekera nútene pauzuje po tom, ako v sobotňajšom súboji s útočníkom Pittsburghu Nickom Bjugstadom ramenom tvrdo narazil do mantinelu.

 

img


"Po náraze pociťuje bolesť od hlavy až po prsty na nohách," vyjadril sa Montgomery pre oficiálny web Dallas News. Sekera odohral v doterajšom priebehu sezóny všetkých trinásť zápasov, v ktorých zaznamenal jednu asistenciu. Výlučne nastupoval v druhej obrannej formácii, zväčša s Fínom Esom Lindellom. Bez strieborného medailistu z MS 2012 musel tréner Montgomery preskupiť svoju defenzívu. Lindel sa posunul k Johnovi Klingbergovi a druhý pár po novom tvoria Jamie Oleksiak s Mirom Heiskanenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏒🥅19/20🥅🏒

Príspevok, ktorý zdieľa John Klingberg (@klingbergjohn),


"Myslíme si, že Jamie odviedol v tomto roku veľmi dobrú prácu a páči sa nám jeho prítomnosť na ľade s Mirom," skonštatoval Montgomery. Okrem toho uviedol ďalšiu pozitívnu správu pre fanúšikov "hviezd". Kanadský útočník Blake Comeau, ktorého trápi zranenie v dolnej časti tela, by sa mohol vrátiť do akcie v priebehu siedmich až desiatich dní. O niečo horšie to už vyzerá s Čechom Romanom Polákom, ktorý v úvodnom dueli sezóny utrpel zlomeninu hrudnej kosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies