Sekera si zvyká na prostredie v Caroline

NETKY.SK • 17 September 2013, 12:16 • 2 min
Sekera si zvyká na prostredie v Caroline

RALEIGH - Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera si pomaly zvyká na nové prostredie a tím Carolina Hurricanes, kam ho v lete vymenilo Buffalo.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný bojnický rodák sedí v šatni Hurricanes hneď vedľa ďalších dvoch posíl defenzívy Mika Komisareka a Rona Hainseyho. Po prvých dňoch v kempe si už nové tváre čiastočne zvykli. "Beriem to deň za dňom. Postupne sa to zlepšuje. Učím sa systém, spoznávam zvyky spoluhráčov, čo robia oni, čo mám ja robiť, kde som mal byť," povedal pre Hudson Beach Sekera. V novom tíme zatiaľ odohral iba vnútroklubový zápas, trénera Kirka Mullera presvedčil o kvalitách. "Vyzerá veľmi dobre, neustále sa zlepšuje. Veľmi sa mi páčila jeho hra v nedeľňajšom modelovanom súboji," uviedol Muller. 

Sekera sa snaží spoznávať nielen kabínu Hurricanes, ale aj samotné mesto Raleigh. Nováčikovia v tíme sa môžu spoľahnúť na ochotu spoluhráčov i vedenia klubu. Vďaka tomu sa v Caroline ľahšie adaptujú. "Snažím sa spoznávať prostredie mesta, ľudí. Sú to prakticky rovnakí ľudia, len iné mená. Privítali ma dobre a snažia sa mi uľahčiť život na ľade i mimo neho. Som im za to vďačný," dodal pre Hudson Beach Sekera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies