Sekera sa vrátil do Buffala, fanúšikovia Sabres ho vybučali

NETKY.SK • 20 September 2013, 11:01 • 2 min
Sekera sa vrátil do Buffala, fanúšikovia Sabres ho vybučali

BUFFALO - Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera zažil v noci na piatok nemilé privítanie v Buffale, kam sa vrátil v prípravnom zápase NHL už ako hráč Caroliny. Vyhlásenie jeho mena hlásateľom pred úvodným buly sprevádzalo podľa zámorských médií bučanie domácich fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Sekeru vymenili Sabres do Caroliny 1. júla za zadáka Jamieho McBaina a 35. miesto v drafte. Dvadsaťsedemročný obranca si do tímu Hurricanes preniesol aj zmluvu na ďalšie dva roky s priemerným ročným platom 2,75 milióna dolárov. Sekera, ktorý strávil v Buffale celú svoju doterajšiu profiligovú kariéru, nebral trejd nijako tragicky a záujem Caroliny ho potešil. "Všetko je lepšie než Buffalo," uviedol pre buffalonews.com ešte minulý týždeň rodák z Bojníc, ktorý nemal v mužstve "šablí" najlepší vzťah s trénerom Lindym Ruffom. Prísny kouč ho nechal viackrát vysedávať na tribúne.

Buffalo v prípravnom zápase zdolalo Carolinu 5:2, pričom slovenský zadák bol s 23:03 min navyťažovanejším korčuliarom na ľade. Do štatistík si zapísal dve strely a dve mínusky. Okrem Sekeru, ktorý nastúpil v drese s číslom štyri, sa v tíme hostí predstavil aj ďalší bývalý hráč Sabres Nathan Gerbe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies