Sekera: Našťastie som si stihol dať pred tvár ruky

NETKY.SK • 21 Október 2014, 12:07 • 2 min
Sekera: Našťastie som si stihol dať pred tvár ruky

RALEIGH - Slovenský hokejový obranca v službách zámorského tímu NHL Carolina Hurricanes Andrej Sekera sa vrátil k nepríjemnému nárazu na mantinel, po ktorom nedohral minulý týždeň zápas so svojím bývalým zamestnávateľom Buffalom Sabres. Z hrôzostrašného incidentu vyviazol bez vážnejších zranení. "Našťastie som si stihol dať pred tvár ruky," povedal Sekera pre denník Nový Čas.

slovakia

left justify in out

Sekera v snahe zabrániť gólu zakopol vo veľkej rýchlosti o vlastného brankára Cama Warda a doslova vletel na zadný mantinel. "Vracal som sa z útočného pásma a nešťastne som zakopol o pravý betón nášho gólmana Warda a vrazil do mantinelu. Našťastie som si stihol dať pred tvár ruky, bohvie, ako by to dopadlo," povedal 28-ročný slovenský reprezentant. Po náraze sa veľmi ťažko zdvíhal z ľadu, ale vyšetrenia našťastie neodhalili žiadnu zlomeninu. "Mám modriny z toho nárazu a menšie problémy s ramenom. Trošku som bol otrasený, ale inak som v poriadku," dodal Sekera.

 

Slovenský obranca vynechal štvrtkový duel s New Yorkom Rangers a nebude hrať v utorok vo Winnipegu. "Cítim bolesť pri streľbe, takže preto si dávam ešte pár dní oddych. Chodím na rehabilitácie a robím rôzne cvičenia na spevnenie. Trénujem normálne s celým tímom, ale nechodím do fyzických súbojov. Vynechám ešte asi jeden duel, ale vo štvrtok v Calgary by som už chcel hrať," dodal na záver Sekera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona