Sekera do soboty s reprezentáciou, v Bratislave rehabilituje

NETKY.SK • 1 Máj 2014, 14:23 • 2 min
Sekera do soboty s reprezentáciou, v Bratislave rehabilituje

BRATISLAVA - Posledný blok prípravy slovenskej hokejovej reprezentácie pred blížiacimi sa MS v Bielorusku (9.-25. mája) využil aj obranca Andrej Sekera, ktorý sa zotavuje po operácii brušného svalstva.

slovakia

left justify in out

Dôvodom, prečo sa v Bratislave ocitol, je rehabilitácia pod dohľadom fyzioterapeuta Branislava Prokopa. "S Braňom spolupracujem už dlhšie obdobie a pre mňa je dobré, že sa v tomto čase podieľa na mojej rehabilitácii. Popritom trénujem aj pod dohľadom môjho kondičného trénera Romana Švatntera, ktorý je rovnako členom realizačného tímu slovenskej reprezentácie," uviedol pre web Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Sekera, ktorý prežil v zámorí svoju najlepšiu sezónu. S tímom zotrvá počas turnaja Slovakia Cup až do soboty. "Hrať sa ale nechystám," zasmial sa.
     

Dvadsaťsedemročný obranca zároveň poprial svojim reprezentačným kolegom čo najlepšie výsledky na svetovom šampionáte. "Tieto dni boli pre mňa veľmi príjemné, keďže som mohol byť v kolektíve, ktorý je môjmu srdcu blízky. Chlapcom budem držať na majstrovstvách sveta palce, nech na nich dopadnú čo najlepšie," dodal zadák Caroliny pre hockeyslovakia.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies