Sekera aj Staal možno odídu z Caroliny

NETKY.SK • 26 Október 2014, 20:39 • 2 min
Sekera aj Staal možno odídu z Caroliny

NEW YORK - Slovenský obranca Andrej Sekera a hviezdny center Eric Staal budú mať v zámorskej hokejovej NHL možno čoskoro nového zamestnávateľa.

slovakia

left justify in out

Kanadský hokejista patrí už od začiatku novej sezóny medzi hlavných adeptov na výmenu a ako informuje denník Ottawa Sun najväčšia hviezda Caroliny Hurricanes by mohla zakotviť v Toronte. Podľa najnovších správ má záujem o jeho služby aj Arizona Coyotes. Carolina vstúpila katastrofálne do novej sezóny a je jediným tímom bez víťazstva, vedenie klubu sa má preto v najbližšom čase rozhodnúť, či sa pustí do veľkých trejdov.

 

O Sekeru sa zaujíma podľa Sportsnet.ca viacero klubov. Slovenský bek sa po sezóne stane neobmedzeným voľným hráčom a podľa kanadského portálu by ho s platom len 2,75 milióna ročne radi privítali v Edmontone, Dallase, Detroite, Floride, Tampe Bay, Calgary, Montreale alebo v San Jose. Sekera je najlepším obrancom Caroliny, v priemere hral v minulej sezóne 23:41 minúty na zápas. V tomto ročníku zaznamenal v šiestich stretnutiach tri asistencie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies