Šéfom disciplinárky SZĽH sa stal Jakubovič

NETKY.SK • 30 August 2016, 16:39 • 2 min
Šéfom disciplinárky SZĽH sa stal Jakubovič

BRATISLAVA - Delegáti utorkového mimoriadneho Kongresu Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) v Bratislave zvolili členov odborných komisií, ktoré doteraz neboli obsadené. Nového predsedu tak spoznala disciplinárna či odvolacia disciplinárna komisia. Šéfom disciplinárky sa tak stal Rastislav Jakubovič a odvolaciu disciplinárku bude mať pod palcom Andrej Guba. Na kongrese sa zúčastnilo 50 delegátov, ktorí mali k dispozícii 208 hlasov.

slovakia

left justify in out

Delegáti kongresu tiež odsúhlasili úpravy právnych predpisov a poriadkov - súťažného, registračného či prestupového a následne aj úpravy stanov. Odklepli aj to, že ak príde k pripomienkam či požiadavkám na zmenu niektorého z poriadkov, bude sa nimi zaoberať legislatívna komisia SZĽH. "Uvidíme, ako to bude fungovať. Máme však spôsoby a mechanizmy na to, aby sme problémy, ktoré prípadne vzniknú, ihneď vyriešili,“ povedal generálny sekretár zväzu Miroslav Valíček.


Záverečné slovo si vzal prezident SZĽH Martin Kohút. "Mimoriadny kongres máme za sebou a som veľmi spokojný s tým, že prebehol tak hladko. Boli sme efektívni, keďže sme ho stihli za menej ako päť hodín. Máme pred sebou náročnú sezónu, v ktorej nás čaká organizácia takmer štyroch tisícok zápasov, čo je obrovské číslo. Verím, že ich zvládneme bez akýchkoľvek problémov,“ zaprial si prezident zväzu Kohút.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies