VIDEO Košický kraj láka návštevníkov najmä na pamiatky UNESCO; šéfku jeho KOCR ocenil minister

NETKY.SK • 26 Január 2018, 20:32 • 2 min
VIDEO Košický kraj láka návštevníkov najmä na pamiatky UNESCO; šéfku jeho KOCR ocenil minister

BRATISLAVA - Krajská organizácia Košice Región Turizmus iniciovala už viacero nových produktov cestovného ruchu; zabodovalo najmä "UNESCO na dosah". Šéfka tejto KOCR si počas veľtrhu Slovakiatour prevzala Cenu ministra dopravy a výstavby SR pre Osobnosť cestovného ruchu.

slovakia

left justify in out

Výkonná riaditeľka Košice Región Turizmus Lenka Vargová Jurková, ktorú ocenil minister Árpád Érsek, to považuje nielen za svoj úspech, ale najmä za ocenenie práce celej košickej krajskej organizácie cestovného ruchu (KOCR). Vidí v tom tiež dobrý signál pre všetky subjekty pôsobiace v košickom regióne v odvetví turizmu.

 

Minister ocenenie udeľuje osobnostiam, ktoré sa zásadným spôsobom zaslúžili o rozvoj cestovného ruchu na Slovensku. Košice Región Turizmus zaujal najmä vytvorením značky "UNESCO na dosah", ktorá dodala destinácii modernú marketingovú, ale aj koncepčnú rozvojovú líniu.

 

"Tento moment si nesmierne vážim. Musím však zdôrazniť, že ho vnímam v prvom rade ako ocenenie húževnatej práce a snaženia celého tímu našej organizácie. Preto patrí aj všetkým mojim kolegom, s ktorými sa snažíme, aby bol Košický kraj stále zaujímavejšou turistickou destináciou," uviedla Lenka Vargová Jurková.

 

 

Zdôraznila ďalej, že dynamický rozvoj cestovného ruchu v Košickom kraji je možný len vďaka efektívnej spolupráci zainteresovaných subjektov. "Podarilo sa nám nastaviť a stabilizovať funkčnú spoluprácu s členskými oblastnými organizáciami cestovného ruchu. Dôležité je ale aj partnerstvo s podnikateľskými subjektmi pôsobiacimi v tomto odvetví. Vo všeobecnosti platí, že cestovný ruch sa rozvíja iba vďaka kvalitnejším službám, a to je spoločný záujem nás všetkých," skonštatovala Lenka Vargová Jurková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona