Šéfka dopravy Kratochvílová odchádza z bratislavského magistrátu

NETKY.SK • 8 December 2015, 10:41 • 2 min
Šéfka dopravy Kratochvílová odchádza z bratislavského magistrátu

BRATISLAVA - Hlavná dopravná inžinierka Bratislavy Tatiana Kratochvílová končí. Inžinierka Kratochvílová, ktorá pracovala na Magistráte hlavného mesta Slovenskej republiky ako riaditeľka sekcie dopravy, odchádza zo svojej funkcie dohodou, agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Bratislavy Ivana Skokanová. Bývalá kandidátka na primátorku bola dopravným inžinierom hlavného mesta od 1. februára tohto roka a na poste nahradila Tibora Schlossera.

slovakia

left justify in out

Po desaťmesačnom pôsobení vo funkcii sa Tatiana Kratochvílová na svojom odchode s primátorom dohodla. "Táto práca je veľmi náročná, ale o to dôležitejšia. V doprave v Bratislave je stále čo zlepšovať, naštartovali sme však viaceré projekty a verím, že aj vďaka nim sa bude Bratislava posúvať dopredu," cituje tlačová správa oddelenia komunikácie a marketingu bratislavského magistrátu vyjadrenie Kratochvílovej k jej odchodu.

 

Primátor Ivo Nerovnal odchádzajúcej dopravnej inžinierke poďakoval. Podľa neho "Kratochvílová odviedla vďaka svojmu osobnému prístupu a odborným znalostiam na úrade veľa práce". "Najviditeľnejším projektom je nepochybne projekt Starého mosta, ktorý sa nám po úvodných peripetiách podarilo aj vďaka jej profesionalite a odbornému prístupu dostať pod kontrolu a dnes vieme, že ho dokončíme včas," dodáva Nesrovnal v tlačovej správe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies