Šéfa Legie potešilo vyradenie Celticu z Ligy majstrov

NETKY.SK • 28 August 2014, 15:41 • 2 min
Šéfa Legie potešilo vyradenie Celticu z Ligy majstrov

VARŠAVA - Generálneho riaditeľa futbalovej Legie Varšava Dariusza Mioduského potešilo vyradenie Celticu Glasgow v play-off Ligy majstrov s Mariborom.

slovakia

left justify in out

Škótsky tím po remíze 1:1 v Slovinsku a domácej prehre 0:1 bude hrať len v skupinovej fáze Európskej ligy. Celtic pôvodne nemal účinkovať ani v play-off Ligy majstrov, v 3. predkole totiž s Legiou prehral oba zápasy - 1:4 vo Varšave a 0:2 doma. Pre neoprávnený štart obrancu Bartosza Bereszyňského v odvete, v ktorej nastúpil len na štyri minúty, však UEFA výsledok duelu skontumovala na 3:0 a Celtic postúpil.

 

"Tím, ktorý si nezaslúži, aby sa dostal do ďalšej fázy, pretože nevyhral na ihrisku, tam nakoniec nie je. Nemyslím si to len ja, ale to je všeobecný názor v Poľsku. Život píše svoje príbehy a teraz konečne zavládla spravodlivosť," uviedol Mioduski. Ak sa Legii podarí vyradiť v play-off Európskej ligy kazašský tím Aktobe, potom by sa mohla stretnúť v skupinovej fáze opäť aj s Celticom. "Uvidíme, čo prinesie život. Možno sa tak stane a nebolo by to zlé," doplnil Mioduski. Informácie zverejnila poľská verzia športovej stanice Eurosport. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies