Šéf Váhostavu-SK Moravčík sa dnes večer stretne s Širokým

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 16:56 • 2 min
Šéf Váhostavu-SK Moravčík sa dnes večer stretne s Širokým

BRATISLAVA - Súčasný generálny riaditeľ stavebnej spoločnosti Váhostav-SK Marián Moravčík sa dnes večer stretne s akcionárom firmy Jurajom Širokým.

slovakia

left justify in out

Avizoval to na dnešnej tlačovej konferencii v Bratislave. Podľa vlastných slov ho chce požiadať, aby sa v priebehu krátkeho času vyjadril k tomu, akým spôsobom a kto zabezpečil financovanie, ktoré prišlo cez takzvané schránkové firmy do spoločnosti Váhostav-SK.
   

"Osobne to považujem za veľmi dôležité," zdôraznil Moravčík. Myslí si, že Široký na také objasnenie pravdepodobne dostane súhlas od svojho obchodného partnera a že sa tým uzatvorí celý kruh. "A ja osobne a celý Váhostav-SK už budeme mať s touto témou pokoj," dodal.
     

Moravčík dnes zároveň zareagoval aj na kritiku opozičných politikov na adresu reštrukturalizačného procesu vo firme Váhostav-SK. "Je to zmes zavádzajúcich a klamlivých informácií účelovo podávaných tak, aby poškodili moje dobré meno a dobré meno spoločnosti," vyhlásil.
     

Zároveň sa opäť ohradil voči vyjadreniam Aliancie Fair-play, ktorá v stredu (29.4.) zverejnila informácie o tom, že Moravčík konal za schránkovú firmu Lomark. Tá je súčasne vo veriteľskom výbore firmy. "To, čo nám predvádza Aliancia Fair-play, prešlo za určitú hranicu. Požiadal som právnikov, aby podnikli potrebné kroky," priblížil. Právnymi krokmi chce brániť svoje dobré meno aj meno firmy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies