Šéf UFC: V blízkej budúcnosti by sme mohli vidieť zápas Cody Garbrandt vs T.J Dillashaw

NETKY.SK • 5 Január 2017, 22:56 • 2 min
Šéf UFC: V blízkej budúcnosti by sme mohli vidieť zápas Cody Garbrandt vs T.J Dillashaw

LAS VEGAS - Na UFC 207 po vyhratom zápase nad Johnom Linekerom poslal Dillashaw odkaz prezidentovi UFC, ak nedostane po tejto výhre titulový zápas tak celé UFC je iba podvod. Dillashaw vyhral zo svojich posledných 12 zápasov 10.

slovakia

left justify in out

Hneď po tomto vyhral Cody Garbrandt nad Dominickom Cruzom. White samozrejme počul slová Dillashawa a povedal mu:

 

"T.J. povedal, že podvádzame tak Dominick dostane odvetu aby mal pravdu."

 

Ale potom sa vyjadril tak, že po presvedčivom výkone Dillashawa a po tom ako povedal Cruz, že potrebuje trocha času na oddych tak sa brána otvára práve jemu.

 

"Lineker je tvrdý zápasník, keď ste ho videli proti Johnovi Dodsonovi, tak celý čas útočil. Proti Dillashawovi toto nemohol spraviť lebo by ho bez problémov ztrhol na zem. Kvôli tomuto bol Lineker opatrný, nechcel ísť iba bezhlavo za ním. Takto sa podarilo T.J.-ovi ľahko vyhrať nad kvalitným súperom, ktorý by mohol hocikedy knokautovať každého svojho súpera. Aj keď rozpráva o sprisahaniach a hovorí, že je na rade, asi má pravdu. Je pravdepodobné, že nasleduje on."

 

White-a však učaril Garbrantov zápas v ktorom presvedčivým výkonom vyhral opasok.

 

"Bol lepší ako kedykoľvek predtým vo svojej kariére. Dominick Cruz je ohromujúci a fantastický, Cody ho ale veľmi ľahko zneškodnil. Bol úplným opakom toho čo od neho každý očakával. Každý si myslel, že do súboju vbehne celkom bezhlavo a že bude chcieť knokautovať. Namiesto toho robil čistý opak, bol fantastický."

 

Podľa Codyho Garbrandta by si Cruz ale zaslúžil odvetu. Hovoril o tom hneď na tlačovke po vyhratom zápase.

"Viete čo? Ja som sa zabával tak dobre a Dom je po mne najlepší zápasník v našej váhe na svete. Tak to dajme ešte raz. Keď dostane hneď odvetu tak potom môžem spraviť krok vpred. Toto závisí ale od vedenia UFC no šampiónom som ja. Som najväčší chuligán vo váhe takže nakoniec o tom aj tak rozhodnem ja."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies