Šéf trenčianskej nemocnice sa vzdal funkcie, Drucker odvolal dvoch riaditeľov

NETKY.SK • 25 Január 2017, 14:21 • 2 min
Šéf trenčianskej nemocnice sa vzdal funkcie, Drucker odvolal dvoch riaditeľov

TRENČÍN - Riaditeľ trenčianskej fakultnej nemocnice Stanislav Pastva sa vzdal funkcie. Rovnako tak urobil aj šéf Národného ústavu reumatických chorôb v Piešťanoch Jozef Rovenský. Dvoch riaditeľov minister zdravotníctva Tomáš Drucker (nominant Smeru-SD) odvolal.

slovakia

left justify in out

"V dvoch ústavoch došlo k odvolaniu riaditeľov z dôvodu našej nespokojnosti, dvaja sa vzdali svojich funkcii, sú tam dočasne poverení riaditelia," potvrdil dnes pre TASR Drucker. Šéf rezortu už vlani avizoval, že prácu jednotlivých šéfov štátnych nemocníc či ústavov bude postupne vyhodnocovať.

 

Vo funkciách tak skončil riaditeľ Inštitútu nukleárnej a molekulárnej medicíny v Košiciach Štefan Mikolaj aj šéf Psychiatrickej liečebne v Sučanoch Ľubomír Strelka. Dočasne ich nahradia František Lešundák a Vladimír Husárček. Trenčiansku nemocnicu do výberového konania povedie Miroslav Gajdúšek a piešťanský ústav Michal Fajin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies