Šéf Trabzonsporu zadržiaval rozhodcov, musel zasiahnuť turecký prezident

NETKY.SK • 31 Október 2015, 18:40 • 2 min
Šéf Trabzonsporu zadržiaval rozhodcov, musel zasiahnuť turecký prezident

TRABZON – Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan bol nútený zasiahnuť v kurióznej situácii, keď šéf futbalového klubu Trabzonspor celú noc držal štyroch rozhodcov zavretých na štadióne, pretože jeho tímu neodpískali penaltu.

slovakia

left justify in out

Podľa prezidenta Trabzonsporu Ibrahima Haciosmanogluho rozhodca v poslednej minúte zápasu neodpískal oprávnenú penaltu pre jeho tím, ktorý nakoniec len remizoval 2-2 s Gaziantepsporom. Všetci štyria rozhodcovia zápasu boli následne zamknutí na štadióne až do štvrtej hodiny rannej, keď ich prepustili až potom, ako sa do celej záležitosti zaangažoval turecký prezident Recipe Tayyip Erdogan.

"Bezpečnostnej službe štadióna som prikázal, aby rozhodcov nechali na štadióne až do rána, kým neprídem. Volala mi však jedna veľmi dôležitá osoba a požiadala ma, aby som nespôsobil Turecku hanbu doma ani vo svete," povedal Haciosmanoglu pre tureckú tlačovú agentúru Dogan. "Prezident Erdogan mi sľúbil, že neodpískaná penalta bude prešetrená."

Rozhodcov zo štadióna eskortovali špeciálne jednotky a celý incident teraz vyšetruje turecká futbalová federácia. K celej záležitostu vydala nasledujúce stanovisko: "Táto nezákonnosť nemôže byť odôvodnená žiadnym chybným rozhodnutím rozhodcu a spôsobila veľké znepokojenie v celom futbalovom svete. Vynaložíme veškeré úsilie na to, aby sa príslušné osoby zodpovedali nielen pred športovým právom, ale aj trestným."

Musíme uznať, že toto len tak ľahko neprekoná ani José Mourinho...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies