Šéf španielskych rozhodcov kritizoval kontroverznú penaltu Realu Madrid

NETKY.SK • 26 September 2013, 19:38 • 2 min
Šéf španielskych rozhodcov kritizoval kontroverznú penaltu Realu Madrid

MADRID - Rozhodca Cesar Muniz Fernandez, ktorý odpískal diskutabilnú penaltu v prospech Realu Madrid v stredajšom ligovom stretnutí na pôde Elche, nebol v optimálnej psychickej kondícii, aby mohol viesť zápas. Myslí si to šéf Španielskej rozhodcovskej komisie Victoriano Sanchez Arminio.

slovakia

left justify in out

Fernandez sa postaral o spornú situáciu v nadstavenom čase druhého polčasu, keď Pepe po súboji s Carlosom Sanchezom padol v šestnástke súpera ako podťatý a on ukázal na biely bod. Real gólom z penalty vyhral 2:1. Podľa Arminia nebolo arbitrove rozhodnutie správne. "Nemyslím si, že to bolo správne. Ale stáva sa, niekedy sa darí, inokedy nie, taký je futbal," cituje agentúra Reuters šéfa rozhodcov. "Keď nie je niekto na ihrisku v dobrej kondícii, potom sa kopia chyby. Neviem, ako sa Fernandez cítil, možno mal nejaké rodinné problémy a preto nebol v ideálnej psychickej kondícii." Podľa španielskych médií komisia rozhodla, že Fernandez nebude v aktuálnej sezóne viesť už žiadny zápas Elche.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies