Šéf Smeru v Trenčíne dostal obálku s biely práškom, skončil v nemocnici

NETKY.SK • 25 Apríl 2013, 10:09 • 2 min
Šéf Smeru v Trenčíne dostal obálku s biely práškom, skončil v nemocnici

TRENČÍN – Šéf najsilnejšieho klubu Smer-SD v trenčianskom mestskom zastupiteľstve Daniel Beníček dostal v obálke biely prášok a výhražný list, potvrdil to agentúre SITA. Polícia už začala trestné stíhanie za prečin nebezpečného vyhrážania.

slovakia

left justify in out

„Neznámy páchateľ v doteraz presne nezistenom čase a z nezisteného miesta odoslal na adresu trvalého bydliska 64-ročného poslanca mestského zastupiteľstva obálku, v ktorej bol neznámy biely prášok a výhražný list,“ informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

„Nie je to príjemné, keď otvoríte doma obálku a máte tam výhražný list a biely prášok,“ povedal Beníček s tým, že je možné, že toto vyhrážanie súvisí s jeho poslaneckou činnosťou. „Človek chce vykonávať svoju prácu čestne a nedá sa podplatiť,“ povedal. Pre biely prášok musel ísť aj do nemocnice, na lakti sa mu podľa jeho slov objavili vyrážky. 

Prášok zaslali na skúmanie na bratislavský Úrad verejného zdravotníctva. Predbežná analýza nedokázala, že by išlo o antrax.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies