Šéf Sky túži vidieť Wigginsa a Frooma spolu na TdF 2014

NETKY.SK • 23 Júl 2013, 13:35 • 2 min
Šéf Sky túži vidieť Wigginsa a Frooma spolu na TdF 2014

LONDÝN - Generálny manažér cyklistického zoskupenia Sky Dave Brailsford by rád videl posledných dvoch víťazov prestížnych pretekov Tour de France Christophera Frooma a Bradleyho Wigginsa bok po boku na štarte nasledujúceho ročníka pretekov.

slovakia

left justify in out

Vzťah 28-ročného víťaza v nedeľu skončenej Tour Frooma a jeho o päť rokov staršieho tímového kolegu Wigginsa, ktorý sa vlani stal prvým britským víťazom prestížneho podujatia, údajne nepatrí medzi najideálnejšie v rámci tímu Sky. Brailsford napriek tejto skutočnosti túži vidieť oboch jazdcov spolupracovať na Tour de France 2014, ktorá sa začne v meste Leeds na Britských ostrovoch. "Bolo by to skvelé, rád by som to dosiahol," vyhlásil Brailsford.

Wiggins musel v tejto sezóne pre zranenie odstúpiť z pretekov Giro d'Italia a vzdať sa možnosti obhajovať prvenstvo na Tour. V júni vyhlásil, že sa možno už nepokúsi zopakovať triumf na francúzskych cestách. Počas uplynulého roka získal okrem víťazstva na Tour de France aj zlatú medailu v časovke jednotlivcov na olympijských hrách v Londýne, britská panovníčka Alžbeta II. ho povýšila do šľachtického stavu a spoločnosť BBC mu udelila ocenenie Osobnosť športu 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies