Šéf parlamentu označil Izrael za štekajúceho psa, ktorý nezaútočí

NETKY.SK • 19 Marec 2012, 07:50 • 2 min
Šéf parlamentu označil Izrael za štekajúceho psa, ktorý nezaútočí

f parlamentu označil Izrael za štekajúceho psa, ktorý nezaútočí - Politika Predseda iránskeho parlamentu Alí Laridžání dnes prirovnal Izrael k štekajúcemu psovi, ktorý sa neodváži zaútočiť na islamskú republiku pre jej kontroverzný jadrový program. Robia

slovakia

left justify in out

img

Predseda iránskeho parlamentu Alí Laridžání dnes prirovnal Izrael k štekajúcemu psovi, ktorý sa neodváži zaútočiť na islamskú republiku pre jej kontroverzný jadrový program.
      "Robia okolo toho veľa hurhaju, ale na Irán sa neodvážia zaútočiť," uviedol Laridžání na adresu židovského štátu. "Sú ako psy, ktoré len brešú."
      Izrael podľa neho "neurobí chybu" útokom na Irán, pretože "nie pripravený zahrávať so svojim vlastným osudom".
      Laridžání bol v minulosti hlavným jadrovým vyjednávačom krajiny a je silno lojálny voči vládnemu islamskému režimu. Jeho uštipačné vyjadrenia určite zvýšia napätie okolo jadrového programu Iránu, uviedla agentúra DPA.
      Izrael a Spojené štáty hrozia, že otvorené ostávajú všetky možnosti vrátane vojenskej akcie, pokiaľ bude Teherán pokračovať v obohacovaní uránu. Ide totiž o program, ktorý môže byť využitý pri výrobe atómovej bomby.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies