Šéf Nemeckého futbalového zväzu chce, aby Löw pokračoval pri reprezentačnom kormidle

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 09:28 • 2 min
Šéf Nemeckého futbalového zväzu  chce, aby Löw pokračoval pri reprezentačnom kormidle

MARSEILLE - Šéf Nemeckého futbalového zväzu (DFB) Reinhard Grindel by bol rád, keby tréner Joachim Löw zostal na reprezentačnej lavičke aj po vyradení tímu v semifinále EURO 2016. Päťdesiatšesťročný kouč má zmluvu platnú až do konca MS 2018 v Rusku a Grindel verí, že ju Löw naplní.

slovakia

left justify in out

"Teraz sa koncentrujeme na našu ďalšiu úlohu, teda obhajobu titulu majstra sveta," uviedol šéf DFB v rozhovore pre televíznu stanicu ZDF. "Joachim dostane čas na to, aby zanalyzoval účinkovanie mužstva na EURO. Je to tréner svetových šampiónov a určite bude chcieť byť pri obhajobe titulu. Bol by som rád, keby pokračoval."

 

Nemci rovnako ako pred štyrmi rokmi vypadli na ME už v semifinále, keď vo štvrtok podľahli v Marseille domácemu Francúzsku 0:2. Súčasná úspešná generácia pod vedením Löwa si tak na titul európskych šampiónov bude musieť ešte počkať, najbližšie k nemu bola v roku 2008, keď vo finále prehrala so Španielskom 0:1.

 

Löw tesne po vyradení nedokázal načrtnúť svoju budúcnosť. "Neviem predpovedať veci, ktoré budem riešiť až zajtra. Stále cítim sklamanie. Nepremýšľali sme nad tým, čo budeme robiť po prehre. Možno o dva-tri dni o tom podebatujeme a všetko zvážime," citovala trénera "Nationalelf" agentúra dpa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies