Šéf kyselinárov Jozef Kákoni zomrel v ilavskej väznici

NETKY.SK • 2 Marec 2015, 06:44 • 2 min
Šéf kyselinárov Jozef Kákoni zomrel v ilavskej väznici

BRATISLAVA - Šéf kyselinárov Jozef Kákoni zomrel v ilavskej väznici. Podľa informácií televízie Markíza dostal infarkt, pričom mu nedokázali pomôcť ani vo väzenskej nemocnici.

slovakia

left justify in out

Jeden z hlavných odsúdených v kauze tzv. kyselinárov, ktorí svoje obete rozpúšťali v kyseline sírovej, zomrel vo veku 56 rokov. Do väzenia pre najťažších zločincov sa dostal v roku 2006, kedy ho za vraždy bielych koní odsúdili na doživotie.
      

Gang kyselinárov prostredníctvom siete firiem obchodoval s bezcenným softvérom a na podvodných odpočtoch DPH pripravil štát o takmer štyri milióny eur. Ľudí, ktorí chceli podvod nahlásiť, rozpustili v kyseline. Tento nápad podľa Markízy dostal František Miker. Kákoni sa s ním nezhodol pri delení peňazí, a tak aj on skončil v kyseline. Keďže telá zavraždených sa nenašli, Kákoni po celý čas tvrdil, že najvyšší boss bol Miker a s peniazmi ušiel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies