Šéf klubu Savickis potvrdil: Dinamo Riga zostáva v KHL

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 15:24 • 2 min
Šéf klubu Savickis potvrdil: Dinamo Riga zostáva v KHL

RIGA - Po stredajšom avizovanom krachu klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Lev Praha sa opäť dostala na svetlo sveta otázka o budúcnosti ďalších účastníkov nadnárodnej súťaže.

slovakia

left justify in out

Predseda predstavenstva Dinama Riga Juris Savickis prezradil, že klub sa nenachádza v ideálnej situácii, no zároveň potvrdil, že lotyšské mužstvo určite nastúpi v KHL v ďalšej sezóne. "Zostavovanie rozpočtu na nasledujúcu sezónu v našom klube stále pokračuje, no môžem zodpovedne prehlásiť, že Dinamo Riga bude hrať v KHL. Peniaze nájdeme. Prvý tím pravdepodobne naďalej povedie Artis Abols," povedal Savickis pre portál Championat.com.

 

Ak sa potvrdí stredajšia správa o odstúpení pražského mužstva z KHL, bude to ďalšia rana pre ruskú hokejovú súťaž. V polovici júna totiž minimálne na jeden rok "odstavilo" vedenie súťaže ukrajinského účastníka Donbas Doneck pre zložitú situáciu v krajine. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies