Šéf KHL nesúhlasí s názorom o nižšom význame Gagarinovho pohára

NETKY.SK • 30 Október 2014, 12:00 • 2 min
Šéf KHL nesúhlasí s názorom o nižšom význame Gagarinovho pohára

MOSKVA - Podľa prezidenta Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Alexandra Medvedeva nie sú správne názory niektorých kritikov, že v súčasnosti už pre ruské kluby nie je dôležité triumfovať v play-off tejto nadnárodnej súťaže.

slovakia

left justify in out

Pred sezónou 2014/2015 sa totiž mierne zmenil model a ruským hokejovým šampiónom sa už nestane najlepší klub krajiny vo vyraďovacej časti, ale v dlhodobej súťaži. "Som veľmi prekvapený, keď počujem názory, že je dôležitejšie byť majstrom Ruska ako víťazom Gagarinovho pohára. V tejto sezóne sme síce zmenili model a ruským šampiónom sa stane víťaz základnej časti, no hlavná cena v KHL je stále Gagarinov pohár. A opäť sa našli osoby, ktoré sa snažia devalvovať význam Gagarinovho pohára. Kto si však bude pamätať ich slová po nejakej dobe? Nikto. Radšej by si mali zahryznúť do jazyka," povedal pre portál Championat.com Alexander Medvedev.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies