Šéf hráčskej asociácie: Dlhy má Slovan i Medveščak

NETKY.SK • 23 September 2015, 13:58 • 2 min
Šéf hráčskej asociácie: Dlhy má Slovan i Medveščak

MOSKVA - Šéf hráčskej asociácie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Andrej Kovalenko priblížil informácie o dlhoch dvoch klubov - Slovana Bratislava a Medveščaku Záhreb - voči bývalým hráčom.

slovakia

left justify in out

Podľa Kovalenka ide minimálne o štvormesačný sklz vo výplatách a na ťahu je teraz disciplinárna komisia KHL. "Minulý týždeň som ukončil pracovnú cestu po všetkých kluboch súťaže a v Moskve sme potom rokovali s najproblémovejšími mužstvami - Slovanom Bratislava a Medveščakom Záhreb. Neboli to jednoduché rozhovory. Asociácia má situáciu pod kontrolou, ale problémy ešte nie sú vyriešené. U oboch mužstiev sú dve skupiny hráčov. Jedna sa v lete dohodla na nových kontraktoch a súhlasila so splátkovými kalendármi. Druhá nesúhlasila s takými kalendármi a všetky potrebné dokumenty posunuli disciplinárke. Právnici už vykonali potrebnú prácu. V súlade s reglementom KHL je teraz na ťahu disciplinárna komisia. Robíme všetko, čo je v našich silách. Uvedomujeme si, že taká situácia kazí imidž ligy," povedal v rozhovore pre portál Russia-Hockey.ru Kovalenko a priznal, že problémy majú v tomto smere aj dva ruské kluby.


Podľa Kovalenka je ideálna situácia v súvislosti s výplatami v štyroch mužstvách - Lokomotive Jaroslavľ, Avangarde Omsk, Metallurgu Magnitogorsk a Diname Minsk. "Medveščak a Slovan by si z nich mohli vziať príklad," dodal Kovalenko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona