Šéf FC Turín: Mihajlovič sa ma nepýtal na Kucku

NETKY.SK • 14 Júl 2016, 15:00 • 2 min
Šéf FC Turín: Mihajlovič sa ma nepýtal na Kucku

TURÍN - Slovenský futbalový reprezentant a účastník nedávnych ME 2016 vo Francúzsku Juraj Kucka nie je predmetom rozhovorov prezidenta talianskeho FC Turín Urbana Caira a nového trénera tohto klubu Sinišu Mihajloviča.

slovakia

left justify in out

Srbský kormidelník viedol 29-ročného stredopoliara počas uplynulej sezóny v konkurenčnom AC Miláno; talianske médiá špekulovali, že si bývalého zverenca zo San Sira privedie do nového klubu. Šéf FC Turín Cairo to však pre affaritaliani.it poprel: "Mihajlovič sa ma nepýtal na Kucku. Vôbec sme o tom nehovorili. Keby to bola pravda, povedal by som to."

Médiá z Apeninského polostrova odhadujú, že bojnický rodák Kucka by nemusel zapadnúť do plánov nového kouča AC Miláno Vincenza Montellu. Východiskom by bol transfer, Milánčania by si údajne za bývalého hráča FC Janov a Sparty Praha vypýtali 5 miliónov eur.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona