Šéf Bora-Argon vyvrátil prestup Sagana: Je pre nás príliš drahý

NETKY.SK • 1 Júl 2016, 08:05 • 2 min
Šéf Bora-Argon vyvrátil prestup Sagana: Je pre nás príliš drahý

BRUSEL - Šéf cyklistického tímu Bora-Argon 18 dementoval dohady o prestupe slovenského jazdca Petra Sagana s tým, že pre jeho stajňu je momentálne príliš drahý.

slovakia

left justify in out

Cena za lídra svetového rebríčka sa odhaduje na 5-6 miliónov eur, čo si Bora momentálne nemôže dovoliť. "V tomto momente je Sagan príliš veľké meno pre náš tím. Podľa toho, čo som počul, ide o obrovské peniaze. Samozrejme, že by to bol sen mať v tíme takého jazdca. Od augusta sa môžeme baviť o pretekároch, no teraz je pre nás príliš drahý. Máme dobrý rozpočet, no nesponzoruje nás firma ako je Tinkoff," povedal Ralph Denk na tlačovke pred štartom Tour de France.

 

Informácie o odchode Sagana do Bory sa objavili v belgickom denníku Het Niuewsblad. Podľa jeho informácií mali prísť spolu s ním aj brat Juraj, Erik Baška a Michael Kolář. S kvartetom Slovákov mal prestúpiť do tímu aj Poliak Rafal Majka. Šéf tímu Tinkoff Oleg Tiňkov oznámil svojim jazdcom, že po tejto sezóne končí so sponzoringom stajne.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies