Seedorf s AC Miláno neúspešný hneď v druhom zápase

NETKY.SK • 23 Január 2014, 12:01 • 2 min
Seedorf s AC Miláno neúspešný hneď v druhom zápase

MILÁNO - Novému trénerovi futbalistov AC Miláno Clarenceovi Seedorfovi netrvalo dlho, aby nadviazal na neúspechy svojho predchodcu Massimiliana Allegriho.

slovakia

left justify in out

"Rossoneri" prehrali v stredajšom dueli štvrťfinále Talianskeho pohára doma s Udinese Calcio (1:2). Pre Holanďana to bol len druhý zápas vo funkcii hlavného kouča Milánčanov, pri premiére si pripísal ligové víťazstvo nad Hellasom Verona (1:0). Udinese sa v semifinále Coppa Italia stretne s postupujúcim z dvojice Fiorentina - Siena.

Prehra AC Miláno znamená, že tento tím sa s veľkou pravdepodobnosťou nepredstaví v budúcosezónnej pohárovej Európe. "Rossoneri" sú síce v hre o trofej v Lige majstrov 2013/2014, ale v osemfinále ich čaká rozbehnuté Atlético Madrid a v konkurencii londýnskeho Arsenalu, FC Barcelona, Realu Madrid či Bayernu Mníchov rozhodne nepatrí AC Miláno k adeptom na zisk "ušatej trofeje". V Serie A majú Seedorfovi zverenci už 30-bodové manko na vedúci Juventus Turín a za priečkou znamenajúcou štart v Európskej lige 2014/2015 zaostáva o sedem bodov. 

"Celý tím pracoval veľmi tvrdo, ale potom na hráčov doľahla únava a už to bola stará známa pesnička. Priznávam, že AC Miláno nie je v takej špičkovej forme ako v minulých sezónach, ale videl som tam aj zaujímavé veci, ktoré ma napĺňajú optimizmom. Verím, že už čoskoro uvidíte progres z našej strany," povedal pre Rai Sport bývalý výnimočný stredopoliar, ktorý ukončil hráčsku kariéru, len aby mohol prebrať trénerskú taktovku vo svojom srdcovom klube. "Očakávania vo veľkých tímoch sú vždy na najvyššej úrovni. Ja som už po príchode povedal, že si uvedomujem nároky našich fanúšikov. Prosím ich o chvíľu trpezlivosti, výsledky sa určite dostavia," doplnil 37-ročný Clarence Seedorf. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies