Seedorf by sa vraj mal stať trénerom AC Miláno

NETKY.SK • 23 Máj 2013, 10:21 • 2 min
Seedorf by sa vraj mal stať trénerom AC Miláno

VICENZA - Clarence Seedorf by sa v blízkej budúcnosti mal stať trénerom talianskeho futbalového klubu AC Miláno. Chýry o tejto možnosti sa zintenzívnili po stredajšom stretnutí súčasného kouča "rossoneri" Massimiliana Allegriho s vedením klubu.

slovakia

left justify in out

"Rossoneri" skončili v uplynulej sezóne Serie A na treťom mieste a zahrajú si v play-off Ligy majstrov. Allegri si tak doplnil bilanciu pódiových umiestnení, keď vo svojej prvej sezóne v AC získal v roku 2011 titul a vlani sa umiestnil na striebornej priečke za Juventusom Turín.

Aj napriek tomu, že štyridsaťpäťročný tréner prišiel pred sezónou o svojich kľúčových hráčov Zlatana Ibrahimoviča a Thiaga Silvu, dokázal tím dostať z krízy, keď ten zaznamenal najhorší štart do súťaže v histórii. Majiteľ klubu Silvio Berlusconi je vraj aj tak nespokojný a pomýšľa na výmenu Allegriho za bývalého hráča AC - Seedorda. Talianske médiá špekulovali aj o ďalších futbalistoch s milánskou minulosťou - Filippovi Inzaghim či Marcovi Van Bastenovi. 

Seedorf je stále aktívnym hráčom, momentálne pôsobí v brazílskom Botafogu, kam pred sezónou prišiel po svojom konci práve v AC Miláno. Tridsaťsedemročný Holanďan nemá žiadne trénerské skúsenosti. Podľa Sports Mediaset by ho však mal Berlusconi vymenovať do funkcie už tento týždeň a Allegri by mal odísť na lavičku konkurenčného AS Rím. Tréner sa v stredu stretol s viceprezidentom klubu Adrianom Gallianim, novinárom však neodpovedal na otázky o svojej budúcnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies