Sedemnásobný reprezentant Michalík posilnil Dunajskú Stredu

NETKY.SK • 19 Január 2015, 13:46 • 2 min
Sedemnásobný reprezentant Michalík posilnil Dunajskú Stredu

DUNAJSKÁ STREDA - Sedemnásobný slovenský futbalový reprezentant Ľubomír Michalík, ktorý po dvoch sezónach ukončil pôsobenie v kazašskom klube FC Kajrat Almaty, bude pokračovať v kariére v mužstve FC DAC 1904 Dunajská Streda.

slovakia

left justify in out

S vedením klubu zo Žitného ostrova podpísal zmluvu na dva a pol roka.

 

Michalík mal po odchode z Almaty viacero ponúk, napokon sa rozhodol pre pôsobenie v Dunajskej Strede a k novým spoluhráčom sa pridal v pondelok. "Pocity sú len tie najlepšie. Po ôsmich rokoch sa vraciam do známeho prostredia, odkiaľ som odchádzal do Anglicka. Bolo to síce zo Senca, ale Dunajská Streda odkúpila licenciu práve od tohto klubu. Po rozhovore s majiteľom vidím, že tento klub má správny smer, a preto chcem byť jeho súčasťou," uviedol na klubovom webe 31-ročný Ľubomír Michalík. 

 

Vysoký stopér (195 cm) je bývalý hráč Senca, Boltonu Wanderers, Leedsu United, Carlisle United, Portsmouthu a Almaty. Do Premier League do Boltonu odchádzal zo Senca s odchovancom DAC-u Zoltánom Harsányim. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona