Sedemdesiatročný Petr Janda má piate dieťa

NETKY.SK • 28 Máj 2012, 21:41 • 2 min
Sedemdesiatročný Petr Janda má piate dieťa

Sedemdesiatročný Petr Janda má piate dieťa - Celebrity Líder kapely Olympic Peter Janda sa v nedeľu stal päťnásobným otcom. Ako informoval portál iDnes.

slovakia

left justify in out

img

Líder kapely Olympic Peter Janda sa v nedeľu stal päťnásobným otcom. Ako informoval portál iDnes.cz, sedemdesiatnikovi jeho o 40 rokov mladšia manželka Alice porodila dcérku Rozáliu v pražskom Podolí. Spevák bol pri pôrode a potvrdil, že bol bezproblémový. "Obe sú v poriadku," povedal.

Rozália je spevákova štvrtá dcéra. Z prvého manželstva má Petr Janda dcéru Martu, ktorá je známa ako speváčka nemeckej rockovej formácie Die Happy a tiež ako porotkyňa v šou Česko Slovenská SuperStar, a syna Petra. Ten však rovnako ako prvá manželka Jana zomrel na rakovinu. Jeho druhá manželka Martina mu porodila dcéru Elišku, ktorá sa v roku 2009 predstavila v spomínanej súťaži Česko Slovenská SuperStar. S terajšou manželkou už má aj trojročnú dcéru Anežku.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies