Sedem najkrajších žien sveta

NETKY.SK • 5 November 2016, 14:02 • 2 min
Sedem najkrajších žien sveta

BRATISLAVA - Server, ktorý sa špecializuje na verejné hlasovanie a rebríčky všetkého druhu, položil svojim užívateľom jednoduchú otázku : Ktorá osobnosť sa vám páči najviac? Dotazníka sa zúčastnilo cez dva milióny ľudí a vy si teraz môžete prečítať ako to dopadlo. Súhlasíte s ich výberom?

slovakia

left justify in out

1. miesto: Mila Kunis

Mila dnes patrí medzi najvyhľadávanejšie herečky. Darí sa jej aj v súkromí, s manželom Ashton Kutcherom vychovávajú dcérku a robia dokonalú reklamu na rodinné šťastie.

obrazok

2. miesto: Monica Bellucci

V mladosti sa túžila stať právničkou, preto začala s modelingom, aby si privyrobila na štúdium. Lenže módny priemysel ju natoľko pohltil, že školu „zavesila na kliniec“ a naplno sa venuje svojej kariére supermodelky.

obrazok

3. miesto: Shania Twain

Je jedným z piatich detí a v mladosti ju najviac trápil hlad a chudoba. Túžba po sláve však prekonala nepriazeň osudu. Síce to boli neľahké začiatky, keď musela spievať za pár dolárov v krčmách pochybnej povesti, ale všetko dopadlo najlepšie, ako mohlo.

obrazok

4. miesto: Naomi Watts

Aj s päťdesiatkou na krku porazila kolegyne, ktoré sa narodili o pekných pár rokov neskôr. Svoje súkromie si starostlivo stráži a škandály sa jej ako jednej z mála vyhýbajú.

obrazok

5. miesto: Diane Kruger

Diane sa túžila stať profesionálnou baletkou, ale zranenie jej kariéru zmarilo. Tanec študovala v Londýne, ale po nemilej príhode sa presťahovala do Paríža a začala sa venovať modelingu. No a k herectvu už to bol len skok.

obrazok

6. miesto: Jessica Biel

Herečka, modelka a partnerka speváka Justina Timberlakea nesmie v zozname krásavíc chýbať. Zaujímavé je, že má nemeckých, francúzskych aj anglických predkov.

obrazok

7. miesto: Jessica Alba

Jess vedela veľmi dobre, čo od života chce. Už v piatich rokoch sa zaujímala o herectvo a prvú lekciu navštívila v dvanástich. Naozaj nestrácala čas a dobre spravila. Patrí medzi najobľúbenejšie a najkrajšie herečky planéty.

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies