VIDEO Sedem mladých migrantov sa počas Vianoc v Berlíne pokúsilo upáliť bezdomovca

NETKY.SK • 27 December 2016, 17:22 • 2 min
VIDEO Sedem mladých migrantov sa počas Vianoc v Berlíne pokúsilo upáliť bezdomovca

BERLÍN - Prokuratúra v Berlíne iniciovala vydanie zatykačov na siedmich tínedžerov a mladých mužov, šesť Sýrčanov a jedného Líbyjčana vo veku 15-21 rokov, ktorí sú podľa polície podozriví z pokusu o vraždu, konkrétne z pokusu o upálenie spiaceho bezdomovca v priebehu noci na Prvý sviatok vianočný.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa berlínskej prokuratúry Karin Müllerová informovala, že vyšetrujúci sudca by o návrhoch mal z väčšej časti rozhodnúť ešte dnes. Terč útoku vyviazol bez zranení, bezdomovca totiž okamžite uhasili okoloidúci.

 

Šiesti z podozrivých sa po zverejnení fotografií a videozáznamov z dejiska činu prihlásili na polícii v priebehu Druhého sviatku vianočného, ostatného z nich zadržali muži zákona dnes v skorých ranných hodinách.

 

Všetci podozriví pricestovali do Nemecka ako utečenci v období rokov 2014-2016. Iba dvaja z nich sú plnoletí, za hlavného podozrivého je považovaný 21-ročný mladík.

 

Bezpečnostné kamery v metre zachytili podozrivých mladíkov:

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies