Sebavedomý Ibrahimovič: Moja socha by mohla nahradiť Eiffelovku

NETKY.SK • 10 Február 2015, 15:50 • 2 min
Sebavedomý Ibrahimovič: Moja socha by mohla nahradiť Eiffelovku

PARÍŽ - Švédskemu futbalovému útočníkovi Zlatanovi Ibrahimovičovi odhalili v pondelok večer sochu v známom parížskom múzeu Grévin. Kanonier tamojšieho klubu St. Germain sa pol roka s tvorcami podieľal na jej vzniku.

slovakia

left justify in out

Vosková figurína zobrazuje Ibrahimoviča v drese svojho zamestnávateľa pri typickom oslavnom geste so zdvihnutými rukami. Tridsaťtriročný rodák z Malmö sa stal iba druhým zahraničným futbalistom po Pelém, ktorého zvečnili v spomenutom múzeu.

 

"Je neuveriteľný pocit mať sochu v múzeu Grévin. Tvári sa sústredene, rovnako ako ja na ihrisku. Som veľmi hrdý na to, že mi prejavili takéto uznanie ako Švédovi. Je to veľká česť," citoval server eurosport.yahoo.com slová 33-ročného zakončovateľa vo vysielaní rozhlasovej stanice RMC. 

 

Zlatan Ibrahimovič je však maximalista. "Čo by mohol byť ďalší krok? Neviem. Možno by mohli nahradiť Eiffelovu vežu Zlatanovou sochou," zavtipkoval si na záver Ibrahimovič, ktorý je hráčom parížskeho klubu od roku 2012. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies