Sebavedomý Fábregas naďalej verí v zisk titulu

NETKY.SK • 29 Október 2015, 18:32 • 2 min
Sebavedomý Fábregas naďalej verí v zisk titulu

LONDÝN - Španielsky záložník v službách Chelsea Londýn Cesc Fábregas zostáva v otázke titulu Premier League pokojný.

slovakia

left justify in out

Hoci "The Blues" zažívajú jeden z najhorších vstupov do sezóny, čoho výsledkom je 15. miesto v ligovej tabuľke, zverenec trénera Josého Mourinha nehádže flintu do žita. Úradujúci majster Premier League nastúpi v sobotu proti Liverpoolu, ktorých už posledné dve kolá viedol nový tréner Jürgen Klopp. Chelsea zaostáva za vedúcimi Manchestrom City a Arsenalom Londýn už o 11 bodov. "Som naďalej presvedčený o tom, že môžeme vyhrať titul," prezradil Fábregas magazínu Match of the Day a dodal: "Musíme len získať späť našu sebadôveru, vyhrať pár zápasov a potom uvidíme, kam nás to zavedie. V Premier League môže stratiť body každý s každým."


Média už viackrát informovali o trasúcej sa trénerskej stoličke pod portugalským trénerom Mourinhom, správy o jeho prípadnom odchode sa zatiaľ nepotvrdili.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies