Sebastian Vettel sa stane novým globálnym ambasádorom značky Braun

NETKY.SK • 28 August 2013, 11:10 • 2 min
Sebastian Vettel sa stane novým globálnym ambasádorom značky Braun

KONBERG - Spoločnosť BRAUN dnes hrdo oznámila, že trojnásobný víťaz majstrovstiev sveta vo Formule 1, Sebastian Vettel, sa stal novým globálnym ambasádorom značky BRAUN v oblasti starostlivosti o mužov. Táto vzrušujúca spolupráca signalizuje aj spustenie globálnej kampane značky BRAUN pod názvom "Držte sa svojich snov".

slovakia

left justify in out

Sebastian Vettel sa stal novým ambasádorom značky Braun. Toto oznámenie sa uskutočnilo na okruhu Formuly 1 v Spa-Francorchamps, kde Sebastian Vettel povedal: "Vyrastal som so značkou Braun. Obaja pochádzame z rovnakej spolkovej republiky Hesse, takže ide o skutočne hlboké spojenie. Vždy ma fascinovalo, koľko technológie je v holiacich strojčekoch Braun. Je to ako vo Formule 1, najnovšia technológia, najlepší dizajn a zaručená dlhá životnosť. Robia skrátka to, čo od nich očakávate. Som pyšný na to, že môžem byť ambasádorom značky Braun pre pánov."

Globálny marketingový riaditeľ značky Braun, Lakis Vasileiadis, hovorí: "Sme skutočne nadšení, že sa Sebastian stal naším novým ambasádorom. Je to pozoruhodný muž, ktorému sa podarilo splniť si svoje sny vďaka tvrdej práci, príprave, vytrvalosti a špičkovým výkonom. Je jednotkou vo svojom športovom odvetví. Podobne ako náš zakladateľ, Max Braun, sa Sebastian neúnavne snažil o uskutočnenie svojich cieľov. Je inšpiráciou pre milióny mužov a ideálnym človekom na zastupovanie značky Braun."

Technický pokrok vždy začína snom. Max Braun, zakladateľ spoločnosti Braun, sníval o vytvorení prvého elektrického holiaceho strojčeka. A odvtedy už spoločnosť BRAUN nikdy neprestala s vytváraním inovácií tohto sna. Spoločnosť BRAUN snívala o navrhnutí prvej "pračky" pre holiace strojčeky a neskôr o prvom holiacom strojčeku, ktorý by schladil vašu pokožku. V súčasnosti sú tieto sny realitou vďaka systémom Braun Clean & Renew™ a Braun °CoolTec.  Spoločnosť BRAUN sa necháva inšpirovať mužmi ako je Sebastian: človek, ktorý vo svojom živote veľa dosiahol, ktorý si dokázal splniť svoj sen stať sa vôbec najmladším šampiónom Formuly 1. Vasileiadis pokračuje: "Máme rovnakú vieru v sny a rovnako ich chápeme. A nielen snívame, ale my ich aj realizujeme. Naším cieľom je inšpirovať aj ostatných, aby si plnili svoje sny." Sebastian sa stane tvárou novej kampane spoločnosti BRAUN pod názvom: "Držte sa svojich snov". Prostredníctvom tejto kampane, ktorá bude spustená v jeseni 2013, spoločnosť BRAUN spolu so Sebastianom vyzýva mužov na celom svete, aby sa nikdy nevzdávali svojich snov.  
     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies