Sebastián Kozarec nahradil v parlamente Jána Heráka, ktorý je obvinený zo znásilnenia

NETKY.SK • 23 Jún 2021, 06:52 • 2 min
Sebastián Kozarec nahradil v parlamente Jána Heráka, ktorý je obvinený zo znásilnenia

BRATISLAVA – Sebastián Kozarec (OĽaNO) je staronovým poslancom Národnej rady SR (NR SR).

slovakia

left justify in out

Kozarec v pléne v utorok zložil poslanecký sľub. Funkcie poslanca parlamentu sa totiž v pondelok vzdal obvinený Ján Herák z hnutia OĽaNO, ktorý čelí obvineniam zo sexuálneho zneužitia troch dievčat v detských táboroch

 

Bývalý zákonodárca poprel všetky obvinenia a začal spolupracovať s políciou. "Všetko nechávam na orgány činné v trestnom konaní. S deťmi robím 16 rokov a nikdy by som si nedovolil ani jedno dieťa sexuálne zneužiť," povedal pred časom Herák.

 

img

 

Polícia voči Herákovi obnovila starý prípad z roku 2018, keď člen Obyčajných ľudí čelil trestnému stíhaniu za sexuálne zneužitie 16-ročného dievčaťa.

 

Nejde pritom o jediný takýto prípad, Herák okrem toho čelí aj ďalšiemu stíhaniu za sexuálne zneužitie maloletej a musí vysvetľovať aj podozrenie z ohrozovania mravnej výchovy mládeže.

 

Mohlo by vás zaujímať: Ján H. nátlak nevydržal a vzdáva sa poslaneckého mandátu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies